sales engineer
Sales engineer, fulltime (m/v)
 
Wat ga je doen als Sales Engineer:
Als Sales Engineer ben je verantwoordelijk voor omzet en marge van de toegewezen productlijnen in Nederland. Je beheert jouw producten en diensten en onderhoudt goede relaties met jouw contactpersonen bij de leverancier (product management). Op basis hiervan bouw je de activiteiten voor jouw productlijnen bij bestaande en potentiële klanten, in bijvoorbeeld de chemie, farmacie, machinebouwers en waterzuiveringen verder uit. Hiertoe stel je het verkoopplan op, werk je offertes uit in samenwerking met de binnendienst en zoek je nieuwe business opportunities. Aangezien het over langdurige klantenrelaties gaat, maak je accountplannen en denk je mee met alle betrokken partijen (leverancier – Geveke – klant).
 
Je kunt goed luisteren naar de klant en weet, door de juiste vragen te stellen, hoe je kan inspelen op de behoefte van de klant. Je bent actief, initiatiefrijk en gaat oplossingsgericht te werk. Je hebt affiniteit met techniek, maar je wordt gedreven door sales!
 
Wij investeren graag in jouw ontwikkeling! Door het aanbieden van verschillende opleidingen, producttrainingen en het bezoeken van vakbeurzen willen wij je kennis verbreden. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je zelfstandig je functie uit kunt oefenen door sterke delegatie van bevoegdheden en verantwoordelijkheden.  
 
 
Onze nieuwe Sales Engineer heeft:
- een afgeronde HTS opleiding in de richting van WTB, Chemie of Hogere zeevaartschool.
- Minimaal 2 tot 4 jaar werkervaring in B2B verkoop van technische producten.
- Algemene technische kennis van rotating equipment.
- Kennis van industriële pompen is gewenst.
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 
Geveke Pompen biedt:
- Een uitdagende buitendienst functie in een succesvolle organisatie.
- Een marktconform salaris, provisieregeling en een riante winstuitkering.
- 25 vakantiedagen en 7 ATV-dagen per jaar en een premievrije pensioenregeling.
- Een afwisselende baan waarbij je werkt vanuit huis.
 
Geveke Pompen is gespecialiseerd in het leveren en onderhouden van pompen, pompsystemen, stoomturbines en procescompressoren voor de petrochemische industrie en de olie- en gaswinning. Daarnaast levert zij een compleet pakket pompen voor de chemische, farmaceutische, voedingsmiddelen en personal care markt, de papier-, waterbehandelings- en metaalindustrie. Onze klanten zijn nationale- en internationale bedrijven.
 
Ben je inmiddels enthousiast geworden?
Stuur dan een korte motivatiebrief en CV ter attentie van Linda Spolders, lsp@geveke.com. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 
Het zoeken naar informatie op de social mediakanalen is een onderdeel van onze werving- en selectieprocedure. Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.